Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 10. helyen végzett a meztelen kutya!!⇒ Hogy miért? Sajnos sok gazdinak nem az számít , hogy a kutyája milyen aranyos , szelíd hanem az ,hogy hogy néz ki! Ezért a kinézete miatt sajnos ez a kis jószág végzett a 10. helyen!! De azért gratulálunk neki!

 

A 9. helyen végzett kutya a csau-csau! A selymes kis szőrmók már nem divat a mai világban!! Én személy szerint nem ismerem a kutyát de már láttam és nekem sem lágyult meg a szívem!! 9. hely nagyon szép! Gratulálok!

 

A 8. helyen végzett a beagle! Mostanában a nagy kutya a divat! A beagle még pont abba a testméretbe tartozik ,hogy pici! Én nagyon szeretem ezt a kutyafajt is!! Gratulálok a 8. helyhez!

 

A 7. helyen végzett a kis csivava! Manapság a "plázacicák" tartják ezeket a kis kutyusokat! Nincsen sok szőrük így nincsen nagy gond velük!! Kis táskában is elférnek így utazáskor (pl.: busz,metró,vonat) magunkkal vihetjük egy kis táskában is! Persze a táskán nyílásnak kell lenni, hogy kapjon levegőt a kis kutya! Gratulálok a 7. helyhez!

 

A 6. helyet zárja a bolonyéze! Ez az értelmet sugárzó,aranyos ,kedves kiskutya nem sok embert szeretett meg magával! Vannak klubbok ahol összejönnek a gazdik és beszélgetnek kutyájukról! A bolonyézének is van klubbja de ma a hírekben, portálokon nem sok minent hallani róluk! 6. hely szerintem jó hely ennek a kiskutyának!! Gratulálok!

 

Az 5. helyet zárja a Amerikai Pittbull Terier! Ettől a kutya fajtól mindenki óvakodik nehogy ő legyen az áldozata! Pedig ez nem így van! Sokan a kinézetről döntenek (mint már említettem a meztelen kutyánál). Nem adnak esélyt a kutyának így a kutya sem ad esélyt az embernek!! 5. hely már majdnem dobogós hely! Gratulálok!

 

A 4. helyet zárja a Bordell kolli! Ez a kutyafajta mondhatni az egyik legaranyosabb legizgágább kutyafaj! Ha ilyen kutyát szeretnénk akkor kertesháznak muszály lennie! Mivel ez a kutya mint a puli nyájat terel! Így nagy szüksége van az állandó mozgásra! Ha nem kennelből vesszük a kutyát akkor lehet, hogy belehal ha nem mozoghat! Gratulálok a 4.helyhez ami már majdnem dobogós!

 

A dobogó utolsó vagyis 3. fokán végzett a Berni pásztor!! Nyugott vérmérsékletű, barátságos kutya.Kifejezetten éber, bár a családot szükség esetén,
nagy vehemenciával őrzi, alpvetően jámbor és barátságos mindenkivel.
Csak akkor ugat, ha ennek gyomós oka van. Átlagon felül értelmes fajta, a gazdához és a családhoz hűséges
többnyire engedelmes is.  Garatulálok neki a 3. helyhez! Szép volt!

 

A 2.helyen végzett a Rotveiler!! Sok embernek ő a kedvence!! Szereti a gyerekeket! Csak 1 gond van vele , hogy ha találkozik egy vele azonos igeden nemű kutyával rögtön verekszik, csinálja a vesztivált!! Sok gazda ezért olyan helyre költözik ahol nincs olyan sok kutya! Én nagyon szeretem ezt a kutyafajtát! Gyönyörű a megjelenése a testtartása! Gratulálok a dobogóhoz közeli heyért!

 

És végül elérkeztünk a dobogó legtetejére!


Az 1. helyen végzett a BOXER!! A boxer a leghíresebb gyerek szerető kutya!! Minden gyerek álma hogy egy nagy szőrös bundába belekapaszkodjon és had ölelhesse meg! Nekem is Boxer kutyám van és 1. sem bántott engem és a családomat!! Imádni való kutya és remélem még sokáig élni fog! Köszönöm hogy a teremtő megteremtette a leg aranyosabb és legszebb kutyát a BOXER-t!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

212

(zeusz, 2012.12.08 15:34)

nekem az amerikai pdibull a kedvenc kutyám de én egy eredeti fajtiszta sztefit kapok

Honlapverseny van a dog-kutya.eoldal.hu-n!!!

(Fanni, 2011.10.08 13:47)

Szia!!
Tetszik az oldid és ha szeretnél akkor jelentkezhetnél a www.dog-kutya.eoldal.hu honlapversenyére!!!!
Várom jelentkezésed!!!
Szia!!

labrador

(Mark, 2011.05.10 16:11)

Kifelejtettuk a szamomra legjob kutyat a labrador-t {nekem is az van}